top of page

TRAIL DES IDYLLES, ARDENNEN APRIL 2020

Altijd al een keer willen trailen in de Ardennen? Samen met een groep naar een trail in het buitenland trainen om daar je grenzen te verleggen?

Misschien is dit dan iets voor jou.

Onder begeleiding van Fred Verheul bieden we vanuit Veluwelopers de mogelijkheid om naar dit evenement toe te trainen. Er is ruimte voor maximaal 10 personen, dus wil je mee, geef je dan snel op. 

De Trail des Idylles vindt plaats in April 2020 (Vermoedelijke datum 18 april), waarbij er 14km, 24km en 50 km gelopen kan worden. Na je inschrijving en een eerste startgesprek, zal er vanaf medio oktober 2019 begonnen worden met het trainen aan de hand van individuele trainingsschema's. In de maanden die daarna gaan volgen, organiseren we 3 clinics (Stokken Training, Watercrossing en voorlichting over voeding en materiaal). Het trainen bestaat uit je reguliere groepstrainingen waar je op dit moment bij Veluwelopers al aan deelneemt. En uiteraard individuele trainingen op basis van een individueel trainingsschema, waarbij je iedere 6 weken een nieuw schema kan verwachten.    

Kosten voor de begeleiding, schema's en clinics komen uit op 60 euro per persoon (Dit is omgerekend 10 euro per maand voor de begeleiding). 

Overige kosten van vervoer, voeding en inschrijven bij het evenement zijn voor eigen rekening.

Wil je mee doen, meld je dan voor uiterlijk 15 september aan via dit intakeformulier.

shutterstock_478725961anderskl.jpg
bottom of page