top of page

Er zijn veel redenen om in teamverband een hardlooptraining te volgen. Misschien bent u zelf wel een fervent hardloper en weet u hoeveel fitter u zich daardoor voelt. Of u wilt uw werknemers een gezonde levensstijl laten ervaren. Of gewoon lekker met zijn allen sportief bezig zijn. Goed voor de teambuilding! Wat ook uw beweegredenen zijn om te sporten met uw collega’s: gaan hardlopen met uw team is goed voor uw medewerkers en goed voor uw organisatie.

Hardlopen is goed voor iedereen, als het op een verstandige manier gebeurt. Hoe regelmatiger je hardloopt, hoe beter de conditie wordt en hoe fitter je je voelt. Je bent minder vaak ziek en je kunt meer aan. Zowel lichamelijk als geestelijk.

Wanneer je met collega’s traint maak je elkaar in een heel andere omgeving mee en dat schept een band. Kortom, een bedrijfstraining is een ideale investering in je bedrijf, zowel voor het personeel zelf als voor de organisatie.

Veluwelopers kan niet alleen een hardloopclinic op maat verzorgen, ook groepsbegeleiding naar een hardloopevenement behoort tot de mogelijkheden. Hoe leuk is het om samen met collega's te trainen voor bijvoorbeeld de Zevenheuvelenloop of Posbankloop of wellicht nog grotere uitdagingen zoals de meerdaage Veluwezoomtrail of de marathon van Rotterdam.

Op zoek naar een sportieve manier om aan team building te doen?

Met collega's werken aan een betere conditie en verhoogde fitheid van lichaam en geest?

Informeer dan naar de mogelijkheden  info@veluwelopers.nl

HARDLOOP-TRAININGEN/

CLINICS VOOR BEDRIJVEN

bottom of page