top of page

BERRY TURK

VELP ZATERDAG

"Plezier en gezelligheid staan bij de trainingen centraal. Door afwisselend te trainen op verschillende ondergronden met de juiste looptechniek en tempo zal je mooie resultaten bereiken." 

Mijn naam is Berry Turk, woonachtig in Velp, getrouwd en vader van twee geweldige dochters. Ik werk bij de gemeente Rheden als financieel adviseur. Hardlopen is mijn passie en speelt dus een belangrijke rol in mijn leven. Heb in het verleden onder andere bij een wedstrijdgroep getraind en dus ook veel wedstrijden gelopen. Deze gingen van 5 kilometer tot en met de marathon.

Ik geniet nu vooral van mijn hardlooprondjes wanneer deze door natuurgebieden gaan op bijvoorbeeld trailpaden. Gelukkig woon ik dichtbij de Posbank zodat ik heel snel in dit prachtige natuurgebied kan genieten en hardlopen. Ook het lopen van trails in binnen en buitenland vind ik fantastisch.

Het geven van hardlooptraining is begonnen toen mijn oudste dochter lid was van CIKO’66 in Arnhem. Door het tekort aan jeugd-atletiekleiders heb ik de opleiding bij de Atletiekunie gevolgd. Vervolgens begonnen met training geven in de jeugdatletiek. Het geven van trainingen vond ik zo leuk dat ik ook de overstap heb gemaakt om de opleiding te volgen als trainer loopgroepen. Vervolgens ben ik volwassenen hardlooptraining gaan geven. Dit doe ik inmiddels met heel veel plezier en al jarenlang. Dit voor zowel beginners als gevorderden.

Mijn missie is om mensen op een verantwoorde manier training te geven. Hierbij staat juiste looptechniek, tempo en blessurepreventie centraal. Het verbeteren van je loopconditie waarbij plezier en gezelligheid de boventoon voert vind ik bij iedere training het voornaamste. Wanneer ik zie dat mensen met plezier progressie boeken in hun loopconditie en loophouding geeft me dat een goed en voldaan gevoel.

TRAINERS < TERUG

bottom of page