top of page

POSBANKLOOP 30-09-2018: GROOT SUCCES!

Zondag 30 september 2018, stond er een grote groep Veluwelopers aan de start van de Posbankloop. Op deze zonnige dag werden er zowel op de 6KM als 15KM mooie prestaties geleverd.    

Een groot deel van de deelnemende Veluwelopers heeft hiervoor de afgelopen weken getraind onder begeleiding van onze trainers Berry en Fred. Naast de wekelijkse groepstrainingen, bestond deze begeleiding uit een trainingsschema en het lopen van gezamenlijke duurlopen op de maandagavond in Velp. Gezien het enthousiasme en de prestaties die geleverd zijn, mogen we hier gerust over een succesvol evenement spreken. Berry en Fred, dankjewel voor het enthousiasme en de motiverende begeleiding!  

Uiteraard waren er ook Veluwelopers die zich individueel hadden voorbereid, waarbij menig persoonlijk record verbroken werd. 

Een mooie hardloop dag waarop de Posbank voor eventjes mooi blauw kleurde. Veluwelopers, gefeliciteerd met jullie prestaties en op naar een volgend evenement.

 

Klik hier voor alle uitslagen, filmpjes en finish foto's van de Posbankloop 2018. Selecteer op vereniging Veluwelopers en je vind alle resultaten van deze toppers!

Anker 1
bottom of page