top of page
Ferenc_Veluweloper.jpg

FERENC FARKAS

EERBEEK & DIEREN

"Als trainer wil ik graag een steentje bij dragen aan het realiseren van je persoonlijke doelen, waarbij blessurevrij zijn en blijven en met plezier trainen voor mij voorop staan."

Mijn  naam is Ferenc Farkas, bouwjaar 1968, fanatiek voetballer tot een gescheurde kruisband een streep door mijn voetbalambities zette. Vervolgens na jaren van Fitness en hetzelfde rondje hardlopen op zondag, in aanraking gekomen met evenementen als de Zevenheuvelenloop en de  Dam tot Damloop en vervolgens in 2011 een eerste Marathon in Rotterdam. Vanaf toen is het hardloopvirus toegeslagen en daarmee de belangstelling voor een goede looptechniek en het trainen met schema’s. De afgelopen jaren (blessurevrij!) in Nederland en een aantal Europese hoofdsteden een Marathon mogen hardlopen, waarbij de combinatie van stedentrip, familiereis en sportief bezig zijn de hardloopverslaving nog groter maakte.

Door het hardloopvirus, ben ik eind 2014 begonnen aan de opleiding voor Basis Looptrainer 3 bij de atletiekunie, waarbij ik na een stageperiode bij Loopgroep Jan Strijker, sinds begin 2015 het diploma op zak heb. Sinds die tijd ook actief als hardlooptrainer. Het is mooi om wekelijks een enthousiaste groep hardlopers met plezier te zien trainen. Ieder met hun eigen motivatie, of dit nu gaat om conditieverbetering, lekker fit blijven, trainen voor een wegwedstrijd of het volbrengen van een avontuurlijke trail. Als trainer wil ik graag een steentje bij dragen aan het realiseren van je persoonlijke doelen, waarbij blessurevrij zijn en blijven en met plezier trainen voor mij voorop staan. Om dit dan wekelijks te kunnen in een van de mooiste trainingsgebieden van Nederland (Veluwe) is voor mij een extra stimulans!

TRAINERS < TERUG

bottom of page