top of page

FRED VERHEUL

Gerard_Nieuw.jpg

GERARD VAN GIJTENBEEK

BRUMMEN

"Hardlopen is echt een heerlijke sport dat ieder op eigen niveau kan beoefenen, lekker op je eigen tempo en met je eigen techniek waarbij ik deskundige ondersteuning bied vanuit mijn ervaring."

Hoi, ik ben Gerard, getrouwd, 2 volwassen kinderen (18 en 22 jaar) en woonachtig in Eerbeek. In het dagelijks leven ben ik werkvoorbereider/tekenaar, wat ik inmiddels alweer 27 jaar doe. Daarnaast ben ik looptrainer en geef ik sinds 2015 wekelijks training aan een vaste groep. In 2015 heb ik de cursus looptrainer 3 van de atletiek unie gevolgd.

 

Het stimuleren van bewegen, door het motiveren van beginnende lopers tot aan de begeleiding van lange afstand lopers, vind ik iedere keer weer een enorme uitdaging en hier beleef ik veel plezier aan. Hardlopen is echt een heerlijke sport dat ieder op eigen niveau kan beoefenen, lekker op je eigen tempo en met je eigen techniek waarbij ik deskundige ondersteuning bied vanuit mijn ervaring.

De gezelligheid van de groep, het teruggekoppeld krijgen dat de lopers er zelf ook zo’n plezier in hebben, zich fitter gaan voelen en dat ze hun doelen behalen, daar word ik zelf als trainer ook helemaal blij en trots van!

Looptechniek en blessurepreventie staan bij mij hoog in het vaandel. Door veel te variëren in mijn trainingen hoop ik dit te bereiken. Het voorkomt blessures en maakt trainen leuk. Beter langzaam genieten, dan snel op de bank. Het woord zegt het eigenlijk al: genieten, je moet even niets, lekker tijd voor jezelf.

TRAINERS < TERUG

bottom of page