top of page

TRAINERS < TERUG

FRED VERHEUL

Ilona_nov2019.jpg

ILONA SMITH

EERBEEK ZATERDAG

"One run can change your day, many runs can change your life!"

Waarom is hardlopen gezond? Het is als een medicijn. Echt iets voor mij…een mooie pas, onuitputtelijke conditie, kilometers lang. Dat wil ik ook en ik begon…..

De hardloopcursus “Het Gelders Paspoort” was mij goed bevallen. Na een aantal jaren lopen van wedstrijden, halve marathons, Woman’s trail in Oostenrijk verzorg ik nu ook graag trainingen. Het is heerlijk om hier op de Veluwe off-road te lopen en bezig te zijn met mooie paden uit te stippelen, ontdekken van nieuwe bospaden, uitdagende routes, maar vooral om te genieten van de omgeving met de lopers. Voordeel van off-road is, dat je minder op snelheid, maar meer op gevoel loopt. Iedere stap die je zet is anders, door de wisselende ondergrond. Een goede concentratie en techniek is belangrijk. In de trainingen wordt o.a. aan kracht in de benen en sterkere enkels gewerkt.

Ik ben een mensenmens en heb passie voor het begeleiden van mensen richting hun persoonlijke doelstelling. Of dit nu is om meer energie te krijgen, trainen voor wedstrijd/trailrun, prestatieverbetering, te ontspannen door inspanning, fit te blijven of voor de sociale contacten. Veluwelopers is een sociale loopgroep, iedereen komt trainen voor dezelfde reden en er is veel aandacht voor elkaar. Graag wil ik, mede door mijn enthousiasme, de loper inspireren en ondersteunen.

bottom of page