top of page

TRAINERS < TERUG

FRED VERHEUL

Ineke_Nov11.jpg

INEKE DEKKER

EERBEEK MAANDAG

"Altijd op zoek naar beleving"

Hardlopen is een geweldige manier om van de natuur te genieten, om even heerlijk de waan van de dag te ontlopen, de rust vinden, je kunt dwalen over kronkelpaden,  je maakt alle jaargetijden van dichtbij mee en je kunt natuurlijk optimaal aan je conditie werken!

Hoihoi, ik ben Ineke, woon samen met Gerti in Leuvenheim, heb 2 leuke, inmiddels volwassen, dochters.  Ik werk bij Buurtzorg Brummen in de wijkverpleging/verzorging ( 1 van mijn meerdere passies)  Ik ben zo´n 20 jaar geleden begonnen met hardlopen ( andere passie) en al na een jaar kwam ik bij Jan Strijker terecht waar ik veel ervaring op heb gedaan wat betreft trailrunning. Ik heb dan ook al meerdere trails gelopen in binnen en buitenland waar ik nog steeds veel plezier aan beleef. Eenmaal bij de Veluwelopers heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben de opleiding Looptrainer niveau 3 gaan volgen bij de Atletiekunie en deze mooi afgerond.  
 
Altijd op zoek naar beleving! 
 
Heerlijk in de buitenlucht verantwoord hardlopen in groepsverband werkt stimulerend en motiverend. Bovendien is het gezelliger en veiliger om samen te lopen. Ik zoek naar een gezonde mix tussen plezier, kennisoverdracht en verantwoorde opbouw. Maar ook om voor een ieder de training op zijn/haar niveau zo uitdagend mogelijk te maken. Lopen op gevoel. Geen standaard rondjes, maar afwisselende trainingen. Je looptechniek te verbeteren waardoor je minder kans hebt op blessures, het lopen je minder moeite kost en na de training met een blij gezicht en voldaan gevoel weer naar huis gaat.

bottom of page