top of page

FRED VERHEUL

JAN STRIJKER

EERBEEK WOENSDAG

"Mensen die ambitieus zijn en de maximale prestatie willen bereiken kunnen veel baat hebben bij mijn begeleiding."

Ik ben Jan Strijker, ik woon in Oeken, samen met mijn vrouw Lini. In mijn militaire diensttijd ben ik in 1972 via een coopertest begonnen met hardlopen. Mijn hardloopervaring bestaat uit het voltooien van een aantal marathons, in 1985 de run in Winschoten (100KM) tot het volbrengen van de Goretextransalpinerun en de Salomon4trails.  

Mijn eerste trainerservaring heb ik vanaf 1976 opgedaan bij AV Hanzesport in Zutphen. In die tijd heb ik mijn eerste looptrainersdiploma gehaald (1977). Daarna heb ik 20 jaar bij CAV Gelre in Dieren gelopen en training gegeven. Bij Ciko'66 in Arnhem en Daventria in Deventer heb ik de wedstrijdgroep wegatleten enige jaren begeleid. 

Mensen die ambitieus zijn en de maximale prestatie willen bereiken kunnen
veel baat hebben bij mijn begeleiding. Dit is mogelijk doordat ik alle
looptechnische opleidingen heb gevolgd tot en met topsportcoaching bij
de Atletiek Unie.

Als oprichter van de Loopgroep Jan Strijker ook al jaren actief als trainer van de  groepstrainingen in de gemeente Rheden en Brummen. Door mijn ervaring in het trainen met mensen met een burn-out en daaraan gerelateerde klachten wordt er niet alleen gekeken naar beter presteren.Belangrijker is het beter functioneren als mens, waarbij spanningsreductie door hardlopen vanuit de running therapie altijd mijn aandacht heeft. 

TRAINERS < TERUG

bottom of page