top of page

TRAINERS < TERUG

FRED VERHEUL

jody.JPG

JODY KEVENAAR
RHEDEN WOENSDAGAVOND

"Hardlopen is een uitlaatklep; op welk niveau je het ook doet, het geeft je altijd wat terug."

Hallo, ik ben Jody Kevenaar en na jaren gewerkt te hebben met jongeren heb ik bij hen de voorliefde gekregen voor sporten

Ik ben 15 jaar jongerenwerker geweest waarbij ik jongeren begeleidde. Naast jongeren begeleiden was ook een taak om jongeren aan het sporten te krijgen. Het leuke eraan was het om anderen enthousiast te maken voor sporten zodat ze er wat uit kunnen halen. Ieder jaar deed ik mee aan de Gildeloop waarbij ik 30 jongeren enthousiast maakte om 10 kilometer mee te doen met voorbereiding. Het leuke is om aan een doel te werken met de jongeren en het ook te kunnen behalen op welk niveau het ook is.

 

Ikzelf heb vele marathons en ultra’s gelopen zowel in Nederland als in het buitenland. Het heeft mij veel nieuwe ervaringen opgeleverd die ik meeneem.

 

Voor mij is hardlopen een uitlaatklep die mij veel oplevert en rust geeft. Ik loop ook graag met anderen; voor mij is gezelligheid belangrijk.

 

Als trainer/begeleider vind ik het belangrijk om anderen te helpen en enthousiast te maken voor het hardlopen. En het verbeteren van jouw loopdoelen op welk niveau dit ook is. En het wijzen op wat hardlopen allemaal kan opleveren; niet alleen conditioneel maar ook met geest en lichaam veel winst te behalen valt. 

bottom of page