FRED VERHEUL

LINI STRIJKER

LAAG-SOEREN EERBEEK

"Fijn om mensen te stimuleren met hardlopen, zowel beginners als gevorderden. Daardoor zien dat er vooruitgang is, maar bovenal dat men plezier beleeft aan het sporten"

Mijn naam is Lini Strijker van Zadelhoff, ik woon in Oeken. Getrouwd met Jan. We hebben 3 kinderen (2 zonen en 1 dochter) en 3 kleinkinderen ( 2 jongens  en 1 meisje ). Het is fijn om mensen te stimuleren met hardlopen, zowel beginners als gevorderden. Daardoor zien dat er vooruitgang is, maar bovenal dat men plezier beleeft aan het sporten.

Training geven is een uitdaging, ieder op zijn / haar niveau te begeleiden en daarbij zorgen dat men blessure vrij kan blijven trainen. Aandacht voor elke loper is daarbij heel belangrijk.

Ik heb ruim 5 jaar training gegeven op de baan aan een recreanten groep bij Atletiek vereniging Daventria in Deventer. Sinds 2008 geef ik trainingen bij onze loopgroep en vanaf 2011 verzorg ik ook zaaltrainingen met aandacht  voor rompstabiliteit. Tevens heb ik meerdere keren met veel plezier de cursus Start to Run gegeven. Ik ben in het bezit van het diploma Trainer Loopgroepen sinds april 2008, in november 2010 bijscholing gedaan "Meerdaagse MiLa". Daarnaast elk jaar bijscholingen gevolgd tijdens de loopsportdag en via Train de Trainer. 

TRAINERS < TERUG