top of page

MARINDA'S ANDALUSIË: OKTOBER 2018

Na een mooie zomer in Nederland gingen 5 Veluwelopers de laatste zon in Spanje opsnuiven om daar samen met Jan Strijker een mooi hardloopavontuur te beleven!

Woensdagmiddag samen met Susan Maas richting Spanje gegaan om daar een mooie donderdag te beleven in Malaga. 's Avonds werden wij bij het vliegveld opgehaald door Steve, onze begeleider van trail run Spain. We werden weer erg leuk ontvangen en voor een derde keer met onze Spaanse vrienden wordt het ook zeker weer een heel leuk weerzien. 

Na een heerlijk ontbijt op de vrijdagmorgen, werden we opgehaald om na een korte autorit van ongeveer 15 minuten te beginnen aan onze trip door de bergen. Wat een uitzichten! Die dag kon je zelf bepalen wat je wilde lopen er reed een busje mee en die stond op punten wat Steve had aangegeven. Ik heb die dag aardig mijn grens weten te verlegen van 30 km met 1200 hoogtemeters. 

Zaterdag stond er 16 km op de planning maar ook die dag kon je zelf bepalen wat je wilde lopen maar omdat het zo regende hebben wij, de dames, 12 km gelopen.

Zondag was wel een hele speciale dag, vroeg op en met de bus richting een Spaanse trail wedstrijd. Ik werd toch best wel zenuwachtig als je om je heen keek, allemaal hele getrainde lopers. Voor de wedstrijd fluisterde Steve: "alle Spanjaarden gaan te hard van stapel je haalt ze straks wel in"!.

 

Lachend vertrok ik, wat heb ik het eerste gedeelte afgezien, het was ruim 8 km klimmen maar daarna mochten we heerlijk naar beneden. Wat een ervaring!.

Maandag al weer de laatste dag om te lopen. Ook deze morgen werden we afgezet na een half uurtje rijden, om vervolgens samen met Susan nog 14 km te mogen lopen in de laatste zon! 

Volgend jaar ga ik zeker weer mee !! 

Marinda Gores 

Dinsdag - en donderdagavondgroep Velp

Marinda_groep.jpg
Marindainactie.jpg
MArindaAndalusie.jpg
bottom of page