Please reload

Recente berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Uitgelichte berichten

EVEN VOORSTELLEN: FERENC & LISETTE FARKAS

November 27, 2017

 

Wij zijn erg trots dat we de Loopgroep Jan Strijker voort gaan zetten als Veluwelopers en stellen ons graag aan jullie voor.

Ik, Lisette, ben naast projectmanager in Marketing en Reclame altijd actief geweest in het Korfbal. Eerst als speelster, later als trainster. Daarnaast vind ik het heerlijk om wandelend de mooie omgeving van Rheden te verkennen. Ik doe graag aan cardio- en krachttraining en yoga. Een mooie aanvulling op het hardlopen! 

Ik, Ferenc, verruil in de weekenden en avonden het kantoorleven voor het hardlopen en het verzorgen van looptrainingen. Ben altijd actief geweest als voetballer, tot dat een gescheurde kruisband een streep zette door mijn voetbalambities. Vervolgens is het hardloopvirus bij me toegeslagen en beleef ik er lol in om Marathons te rennen en om hardlooptrainingen te verzorgen. De meesten kennen mij van de donderdagavond trainingen in Dieren. 

Samen met onze twee dochters, Sophie en Roos, wonen wij in Rheden. Wij zien er naar uit om het stokje van Lini en Jan over te nemen en samen met jullie vele leuke hardloopkilometers te gaan maken. We hebben er zin in!

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Veluwelopers is aangesloten bij de Atletiekunie.