top of page

TRAININGSWEEKEND: 22 - 24 MAART 2019

Voor alle niveau's!!

Wat is er nu mooier dan een weekend lang hardlopen? Van 22 tot en met 24 maart 2019 staat het trainingsweekend gepland. Lekker werken aan je looptechniek, jezelf prikkelen in een pittige intervaltraining en lekker draven in korte en lange duurlopen door de prachtige natuur die we in Nederland kennen. Hier word je zeker sterker van. Aanmelden kan hier.  

Informatie programma en kosten trainingsweekend

Aankomst vrijdag 22 maart vanaf 15:00 uur en vertrek op zondagmiddag 24 maart (we kunnen tot uiterlijk 18:00 uur gebruik maken van onze accommodatie). Kosten per persoon zijn 125 euro voor Veluwelopers en 140 euro voor niet-leden. Dit is inclusief overnachtingen, avondeten op vrijdag en zaterdag, ontbijt en lunch op zaterdag en zondag. Verder wordt er gezorgd voor koffie, thee, melk, frisdrank, bier en wijn. Er is tevens mogelijkheid om je eigen drank en tussendoortjes mee te nemen. Naast de catering, worden jullie uiteraard ook getrakteerd op mooie trainingen en een flinke dosis gezelligheid.

Informatie trainingslocatie

In 2019 strijken we neer in het plaatsje Haarle, aan de rand van de Sallandse Heuvelrug, bij de groepsaccommodatie "De Delle" van Heidebloem Recreatie. "De Delle" beschikt over een sfeervol ingerichte recreatie ruimte, een gezellige zithoek en een barretje. Aangrenzend bevindt zich ook een ruime eetkamer. De slaapkamers beschikken over normale bedden en stapelbedden en bieden plek voor 33 deelnemers. Daarnaast hebben we de beschikking over een ruim eigen terras en speelvelden. Meer informatie over onze trainingslocatie kan je vinden via www.deheidebloem.com/accommodaties/de-delle-haarle/

groepsaccomodatie-delle.jpg
Salland.jpg
overzicht-woonkamer.jpg
bottom of page