top of page

TRAININGSWEEKEND: 3 - 5 APRIL 2020

Voor alle niveau's!!

Wat is er nu mooier dan een weekend lang hardlopen? Van 3 tot en met 5 april 2020 staat het trainingsweekend gepland. Lekker werken aan je looptechniek, jezelf prikkelen in een pittige intervaltraining en lekker draven in korte en lange duurlopen door de prachtige natuur die we in Nederland kennen. Hier word je zeker sterker van. Dit trainingsweekend is voor alle niveau's, kijk ook onderaan voor ervaringen van Veluwelopers.

Aanmelden kan hier.

Informatie programma en kosten trainingsweekend

Aankomst vrijdag 3 april vanaf 16:00 uur en vertrek op zondagmiddag 5 april (we kunnen tot uiterlijk 17:00 uur gebruik maken van onze accommodatie). Naast twee overnachtingen n de Boerderij van "De Duikse Hoef", zal de catering verzorgd worden door de lokale cateraar "Lekkergewoonuitloon". Dit zal bestaan uit het avondeten op vrijdag en zaterdag en uit een ontbijt en lunch op zowel zaterdag als zondag (Speciale dieetwensen kunnen in het aanmeldingsformulier worden aangegeven). Daarnaast zorgen we voor koffie, thee, frisdrank, bier, herstelbier en wijn (uiteraard kan je je eigen drank en tussendoortjes mee nemen). Verder worden jullie getrakteerd op mooie trainingen van de trainers van Veluwelopers en een flinke dosis gezelligheid. 

De kosten voor dit volledig verzorgde trainingsweekend komt neer op 147,50 euro per persoon voor Veluwelopers en 167,50 euro voor niet-leden. 

Informatie trainingslocatie

In 2020 strijken we neer in het plaatsje Loon op Zand, aan de rand van de Loonse en Drunense Duinen, bij "De Duikse Hoef". De "Boerderij" van "De Duikse Hoef" is een fraaie en rustieke groepsaccommodatie die stamt uit het begin van de 19e eeuw. Veel van de oorspronkelijke ornamenten (eiken balken, etc.) zijn in het huidige gebouw bewaard gebleven, waardoor een unieke sfeer ontstaat. De slaapkamers beschikken over normale bedden en stapelbedden en bieden plek voor 36 deelnemers. Daarnaast hebben we de beschikking over een ruim eigen terras en speelvelden. Meer informatie over onze trainingslocatie kan je vinden via https://www.deduiksehoef.nl/boerderij/

Ervaringen van Veluwelopers

Hoi allemaal,

Afgelopen jaar heb ik meegedaan aan het trainingsweekend van de Veluwelopers. Ik wou ervaren hoe mijn lijf op meerdere trainingen in korte tijd reageren zou na een periode van ziekte.

Nou, kort gezegd: ik kwam echt weer enthousiast en opgeladen terug! Los van het feit dat het heel gezellig is met elkaar te trainen en tussendoor gezellig bij te praten, je bouwt ook nog eens heel snel meer loopvermogen op. En als je er onverhoopt even “doorheen zit” tijdens het trainen is er voldoende mogelijk om je inzet aan te passen  (ook wel genoemd “even de kantjes ervan af lopen”) of zo gewenst een training over te slaan.

Het weekend bestond uit meerdere trainingen die heel mooi in opbouw aaneensloten en met ruim voldoende rust ertussen. Er waren diverse groepen in loopniveau en volgens mij is iedereen wel aan zijn of haar trekken gekomen.

Er werd in het begin van het weekend ruim aandacht besteed aan loop-coördinatie en rompstabiliteit door allerlei leuke en inspirerende oefeningen te doen. Vervolgens werd het aangeleerde dan in de andere trainingen weer gebruikt zodat je de kans kreeg om het je snel beter eigen te maken. Oefentijd genoeg!  En ja…, al loop je al jaren hard; we zijn nooit te oud om nog weer iets bij te schaven of te leren.

Ik heb erg genoten van alles en raad iedereen aan die nog niet overtuigd is: ga lekker mee! Geef jezelf deze ervaring cadeau!

Groetjes Helene

Geweldige ervaring om te ontdekken hoe je je eigen grenzen kunt verleggen. Tijdens het weekend heb je daarnaast ook ontspanning en gezelligheid.

Marion

Als lid van deze sociale en gezellige sportieve hardloopgroep.

Kijk er ieder jaar met veel enthousiasme naar uit en daarna met voldoening aan terug.

Ik heb in de vorige jaren het sportieve weekend met erg veel hardloopplezier beleeft.

Mede dankzij de goede organisatie met veel inzet van onze gemotiveerde en ervaren trainers.Door spel, oefeningen, loopscholing en hardlopen door een mooie gevarieerde omgeving, en een leuke locatie. Maar ook vooral ook met de mede ervaren hardlopers, hun sportieve belevingen, prestaties en eigen sportverhalen. Na een sportieve dag, gezellig samenzijn. Ieder op zijn of haar eigen manier. Ik heb ervan genoten. Het is echt voor iedere hardloper. Ik heb er zelf zoveel baat bij gehad, je kunt meer dan jezelf denk. En ik weet het uit ervaring…het heeft mij gebracht, als een doorzetter met wilskracht om te blijven en mogen trainen bij de Veluwelopers. Laat je dit weekend inspireren…een uitdaging, grensverleggend. Geloof in jezelf, zet je beste beentje voor, Dus kom op! Op naar een gezellig sportief weekend.

Sybilla

boerderij2.jpg
duinen_3.jpg
Boederij_binnen.jpg
bottom of page