top of page

DAG 23: WOENSDAG 23-12-2020

Nieuwe hardloopavonturen maken!

Stil staan? Dat is niets voor Veluwelopers. Toch is het goed om nu even stil te staan en terug te blikken op dit bijzondere jaar. Maar ook om alvast te mijmeren en te dagdromen  over je nieuwe hardloopavonturen.

 

Stil eens stil bij de kilometers die je hebt kunnen maken, de hoogtemeters die je hebt overwonnen. Met de groep op pad of helemaal alleen op jezelf aangewezen. Op een vroege zomerochtend of op die ene donkere herfstavond. Kletsnat van het zweet thuiskomen, of tot op het lijf nat geregend. Die keer dat je ontzettend veel zin had om te rennen, maar waarbij het absoluut niet lekker ging. En die keer dat je jezelf van de bank hebt moeten trekken, om vervolgens vleugels te hebben tijdens het hardlopen. Geniet nog eens van alle foto's die afgelopen jaar gedeeld zijn in de groepsapp, facebook, Strava of waar dan ook.

 

Kijk met een glimlach terug op al je hardloopavonturen en sta te trappelen om snel weer een nieuw hoofdstuk toe te voegen aan je eigen persoonlijke hardloopboek.

 

Inspiratie nodig? Lees hier dan nog eens de hardloopavonturen van onze Veluwelopers. Wellicht zit er een mooi nieuw avontuur voor je bij. Gisteren niet kunnen lopen en vandaag nog wat trainingsinspiratie nodig? Bekijk dan nog eens dag 21 van deze kalender. Of blader nog eens door de andere dagen van de kalender voor een training die je nog niet gedaan hebt. 

Veel plezier vandaag, blijf gezond en blijf bovenal in beweging.

Kerstkaart
Donderdag MArio.jpg
bottom of page