top of page

EVEN VOORSTELLEN: FERENC & LISETTE FARKAS


Wij zijn erg trots dat we de Loopgroep Jan Strijker voort gaan zetten als Veluwelopers en stellen ons graag aan jullie voor.

Ik, Lisette, ben naast projectmanager in Marketing en Reclame altijd actief geweest in het Korfbal. Eerst als speelster, later als trainster. Daarnaast vind ik het heerlijk om wandelend de mooie omgeving van Rheden te verkennen. Ik doe graag aan cardio- en krachttraining en yoga. Een mooie aanvulling op het hardlopen!

Ik, Ferenc, verruil in de weekenden en avonden het kantoorleven voor het hardlopen en het verzorgen van looptrainingen. Ben altijd actief geweest als voetballer, tot dat een gescheurde kruisband een streep zette door mijn voetbalambities. Vervolgens is het hardloopvirus bij me toegeslagen en beleef ik er lol in om Marathons te rennen en om hardlooptrainingen te verzorgen. De meesten kennen mij van de donderdagavond trainingen in Dieren.

Samen met onze twee dochters, Sophie en Roos, wonen wij in Rheden. Wij zien er naar uit om het stokje van Lini en Jan over te nemen en samen met jullie vele leuke hardloopkilometers te gaan maken. We hebben er zin in!

TEST BLOG
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page